Трајкоски и Лазарески ќе се борат за супер победник на ММА турнирот„Кинг Марко 1и 2“

Trajkovski lazarevski na MMA King Marko

Мартин Трајкоски и Игор Лазарески ќе се борат за супер побеник на ММА турнирот „Кинг Макрко опен“, соопштија од ММА клубот Максам од Прилеп, кој е организатор на турнирот.

„На ММА турнирот „Кинг Марко 2“ нашиот борец Мартин Трајкоски беше предизвикан за борба од ИгорMartin Trajkoski - king marko  Лазарески-Генерал Цаки за борба.Тоа беше првичниот договор, а сега и официјално.

Наскоро, на почетокот на септември, двајцата победници од двата турнири „Кинг Марко опен“ ќе се сретнат во кафез по ММА правила. Борбата ќе биде во Струга“, вели Пеце Ангелески – Максам.

Igor Lazarevski general caki - king marko

Ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...