Тешкаш го катапултираше протиникот од рингот (ВИДЕО)

Интересна ситуација се случи на настанотна Топ ранг во Оксон Хил.

Касиус Чејни (16-0, 10 КО) и Џоел Кадл (8-3-2, 5 КО) се бореа во воведниот дел од настанот.

Од почетокот на првата рунда Чејни почна да задава силни удари и по серијата удари, го го исфрли Кадл од рингот.

Кадл целосно ја изгубил рамнотежата, со сета тежина полета и падна преку јажињата со главата надолу. Во такви случаи боксерите имаат 20 секунди да се вратат во рингот.

29-годишниот Американеце некако успеа во тоа, но откако прими уште еден удар, судијата сфати дека не може да продолжи и го прекинамечот.

print