Тефејуз ги почна базичните подготовки (ФОТО)

Борачите на Тефејуз ги почнаа базичните подготовки кај Патишка река, место оддалечено 45 километри од Скопје.

На подготовки се борачи од сите возрасни категории, односно од пионери до сениори.

„Чистиот водзух и самата околина придонасаат за подобра подготвеност, затоа добро ќе ги наполниме батериите за новата сезона по минатогодишниот успех“, велат од Тефејуз.

Ipon.mk

print