Судир на стилови: Со 45 килограми натпреварувачка во џиу џицу се бореше со сумо борач (ВИДЕО)

Sumo borac i devojka

Станавме сведоци на тоа каква важна улога играат стиловите во една средба.

Во ова класично видео ќе проследиме интересна средба на сумо шампионот, Кели Гнеитинг, кој се сретна со 45 килограми тешката носителка на син појас во џиу џицу, Деби Мицев.

Според описот на видеото, овој натпревар е дел од настан во кое секој од публиката што сака може да проба да го собори петкратниот шампион Кели Гнетинг.

https://youtu.be/zjbxaEVgzyE

print

Можеби ќе ви се допадне...