Стипе Миочиќ во реклама за пиво (ВИДЕО)

Стипе Миочиќ се појави во реклама за официјалното пиво на УФЦ – Модело.

Во рекламниот спот УФЦ шампионот во тешка категорија шампион е претставен како син на имигрант кој е горд на своите корени и работно потекло. Како врвен борец не ја напушти пожарникарската работа, туку и понатму остана активно да помага на својата заедница.

https://youtu.be/8xrEcPEuhMM

print

Можеби ќе ви се допадне...