Стефан Сталески славеше против Арт Лоџа од Косово

Стефан Сталески од ММА клубот Максам од Прилеп славеше против Арт Лоџа од Косво на ММА настанот на ИФЦ во Урошевац/Феризај во Косово во категоријата до 66 килограми.

Сталески ја доби борбата во втората рунда со армбар.

„Ова беше тешка и неизвесна борба“, картако прокоментира неговиот тренер Пеце Ангелески.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...