Соочување на Кормиер и Миочиќ во очи на реваншот (ВИДЕО)

УФЦ во Анхајм организираше ден за претставниците на медиумите.

Пред новинарите се појавија учесниците на УФЦ 241.

Стипе Миочиќ го направи соочувањетоа со Даниел Кормиер пред реваншот за титулата во тешка категорија, а Нејт Дијаз реши да ги игнорира обврските за медиумите и не се појави на соочувањето со Ентони Петис.

УФЦ 241:
Даниел Кормиер – Стипе Миочиќ
Ентони Петис – Нејт Дијаз
Јоел Ромеро – Пауло Хенрик Коста
Габриел Бенитез – Содик Јусуф

Дерек Брансон – Јан Хајниш
Клеј Колард – Девонте Смит
Рафаел Асункао – Кори Сендхаген
Мани Бермудез – Кејси Кени
Дракар Клосе – Христос Гјагос
Хана Сиферс – Odоди Ескибел
Кијунг Хо Канг – Брендон Дејвис
Сабина Мазо – Шана Добсон

print