Славче Арсов гладијаторски до две злата и најдобар борец на „Прњвор опен“, бронза за Никола Нацев

Кикбоксерите на Гладијатор од Штип Славче Арсов и Никола Нацев се враќаат со три медали – 2 златни и 1 бронзен од Меѓународниот куп „Прњвор опен 2018“ во Босна и Херцеговина, при што Арсов (-79 кг) со два златни медали во кик лајт и лајт контакт е прогласен за најдобар борец во неговата конкуренција.

Никола Нацев го освои бронзениот медал.

Ipon.mk

print