Се појави видео со секс содржина на Ренди Котур, ама сам

Се чини дека ММА навистина стана многу комерцијален спорт. И како и секој комерцијален спорт, има ѕвезди кои се вклучени во скандалозни ситуации – често поврзани со сексот.

Поранешниот шампион на УФЦ, Ренди Котур, сега е на бранот на овој тренд.

На интернет се појави видео снимка на екс-шампион на извесен порно-сајт. За разлика од многу други секс видеа на познати личности, на оваа Котур е сам.

Се уште нема официјални информации од Котур дали станува збор за шега или хакерски напад.

.

print