Се подготвува бокс меч на заколнатите непријатели Мек Грегор и Малигнаги?

Според различни извори, зад кулисите се подготвува средба меѓу двајца заколнати непријатели – Конор Мек Грегор и Полие Малигнаџи.

Нивната борба може да биде во боксерскиот ринг.

Малигнаџи му помагаше на Мек Грегор во бокс-вештините за време на подготовките на Ирецот за битката се Флојд Мејведер. Сепак, се разделија со скандал и на неколку пати имаше сериозни расправии меѓу нив.

Мек Грегор во моментов е под договор со УФЦ, но познато е дека претседателот на организацијата Дана Вајт сака да влезе поактивно во светот на боксот и најверојатно во овој случај нема да се двоуми повторно да го искористи „Озлогласениот/The Notorious“.

Вајт дури потпиша договор со Рој Џонс кој како организатор на настани ќе протежира свои мечеви УФЦ Фајт пасс во наредните три години.

print

Можеби ќе ви се допадне...