Се одржува тренерско-судиски семинар на ЏФМ во Прилеп (ФОТО)

Џудо федерацијата на Македонија (ЏФМ) денеска одржува семинар за образование, едукација и лиценцирање на тренери и судиски семинар за лиценцирање на судии „Прилеп 2018“.

Во претпладневниот дел се одржува првата сесија од теоретскиот дел, а во попладневниот практичниот дел.

Ipon.mk

print