Се наѕира реванш – Бадр Хари почна да тренира

Само неколку дена откако Рико Верховен ја направи одбраната на титулата и објави дека ќе се врати во Амстердам на 28 септември за нешто големо, тој го предизвика Бад Хари.

Очигледно, Мароканецот одлучи да ја испочитува заклетвата што си ја даде, да го нокаутира Рико Верховен. Хари веќе подолго време не е активен на социјалните мрежи, но денес сподели изјава дека веќе се тренира и дека сигурно ќе побара реванш.

https://www.facebook.com/badr84hari/posts/1623108014424936

.

print