Сеишин ја доби наградата „Плакета за посебни заслуги од областа на спортот“ на Општина Прилеп

Џудо клубот Сеишин ја доби 3-то ноемвриската награда „Плакета за посебни заслуги од областа на спортот“ и по повод 15 годишнината од неговото постоење за денот на ослободувањето на град Прилеп „3 Ноември“.

По повод празникот на Општината беа доделени наградите за,заслуги на правни и физички лица од различни области “3 Ноември“.

„Оваа награда претставува голем мотив за понатамошни уште поголеми успеси и достигнувања“, велат од Сеишин по добивањето на вчерашната награда.

Ipon.mk

print