Светскиот првак Даниел Стефановски во мај излегува на мегдан во Русија или во Кина

 

Светскиот шампион на Суперкомбат во К-1, Даниел Стефановски, наредниот меч го најавува за мај.

„Имам многу покани, па ќе видам кога ќе се борам, но мислам дека наредната борба ќе биде во или во Русија или во Кина“, вели Стефановски и додава:

„Титулата (на Суперкомбат) е една од најважните во целиот свет, и, како таква, ми создаде многу шанси за уште поголеми борби“.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...