Ронда Русеј: Размислував за самоубиство по поразот од Холи Холм, но … (ВИДЕО)

Ronda se smee fo fustan

Поранешната ММА шампионка, Ронда Русеј, во ТВ интервју за The Ellen DeGeneres Show призна дека планирала самоубиство по поразот од Холи Холм.

Ronda vo [outo na Elen

Русеј го доживеа првиот пораз во кариерата и призна какви се мисли поминале низ нејзината глава, откако се прибрала од шокот.

ronda rusej

„Реков дека тоа е крај. Си мислев дека никој не сака да ме погледне. Веќе бев ништо, незначителен човек кој веќе не е непобедлив. Ми идеше да се самоубијам. Тогаш го видов Тревис и сфатив дека животот продолжува. Сакам да имам дете од него и тоа ме крена“, изјави Ронда.

https://youtu.be/iwCdv9iR8P8

print

Можеби ќе ви се допадне...