Ронда Русеј потпиша за ВВЕ

Поранешната шампионка на УФЦ, Ронда Русеј, кој последен пат се бореше во 2016 година, кога влезе во серија од две последователни порази. Се уште е нејасно дали има желба да се врати во октагонот.

Меѓутоа, веќе некое време, се пуштаат гласини дека поранешната шампионка може да се приклучи на Светската боречка (кечерска) федерација (ВВЕ). По се излегда дека глаисните се вистинити. Според официјалните податоци, Ронда Русеј конечно склучи договор со ВВЕ.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...