Ролинг стоун: Биспинг е Борец на годината, а Ромеро се смее

bisping-romero-i

Шампионот на УФЦ во средна категорија, Мајкл Биспинг, е прогалсен за Борец на годината од списанието Ролинг стоун, а најверојатниот нареден ривал Јоел Ромеро не беш особено импресиониран од тоа.

Тие често разменуваа остри зборови преку медиумите, подготвувајќи ја публиката за средбата. Јоел Ромеро го доби правото да се бори со Биспинг по победата над Крис Вајдман на УФЦ 205.

Коментарот на Ромеро за наградата што ја доби Биспинг, нема потреба од дополнителни појаснувања. Доволно е да видиме и смајлите кои Ромеро ги користи за да ги опише емоциите од она што се случило:

print

Можеби ќе ви се допадне...