Роберто Стефановски ги одмери силите со Недко Николов

Роберто Стефановски се бореше со Недко Николов на 3 август на Макс фајт 40 во Свети Влас во Бугарија.

Стeфановски ја прифати борбата 7 дена пред мечот, без некое пoсебно подготвување. Борбата ја загуби со технички нокаут, односно со прекин од страна на судијата, иако не требало да донесе таква одлука.

Сепак, судиската е последна…!

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...