Рикардо Мајорга: Мејведер бега како пе..р во рингот! (ВИДЕО)

majorga

Скандалозниот Никараванец, Рикардо Мајорга, се претстави во типичен стил, откако го нарече педало (во сексуална смисла), најголемата боксесрка ѕвезда во моментов Флојд Мејведер. Поранешниот светски шампион ќе се врати против стариот ривал Шејн Мосли на 29 август во Лос Анџелес.

 „Луѓето сакаат да гледаат крв. Боксери кои имаат стил како на Флојд Мејведер, бегаат од агол до агол како пе…лина. Колку е поголем рингот, толку повеќе Мејведер ќе бега. Дури може да скокне надвор од него. Во боксот се претпоставува да има борба и размена на удари. Со Мосли сме воини, затоа луѓето ќе го гледаат нашиот меч“.

Рикардо Мајрга е прочуен по своите испади надвор од рингот.

print

Можеби ќе ви се допадне...