Раскрстуваа стари бокс сметки на улица: 30 минути крвава пресметка (ВИДЕО)

Англиските боксери Дејв и Мајкл раскрстуваа стари сметки за да му стават крај долгогодишното непријателство со тепачка на улица. Помирувањето траеше, ни помалку ни повеќе, 32 минути и покрај повеќекратните обиди на нивните пријатели да ги раздвојат.

Двајцата со голи раце и голи до појас се тепаа според боксерските правила, а на крајот двајцата завршија со изобличени лица од ударите.

Ceo snimak tuče Dejva i Majkla

Posted by Fajt klub on 2017 m. gruodis 27 d.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...