Рамбо со фудбалски удар победи во мај тај меч на Лумпини (ВИДЕО)

Во вторникот на најпознатиот мај та стадион, Лумпини, се одржа борба меѓу Рамбо Пет.Пор.Тор.Аора и Петапомрунг Киатмоо9 на 62,1 килограми.

Рамбо го нокаутира противникот со фудбалски удар во третата рунда откако го сопна.

Иако во времето на упатувањето на ударот на Рамбо Петпаномрунг со колената и раката веќе го допре подот, судиите доделија победа со нокаут. Комбинацијата на уривање и удирање ги изведе многу брзо во еден потег и ваквите случаи може да се видат во Тајланд, а судиите генерално доделуваат победа со нокаут и ретко го дисквалификуваат напаѓачот.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...