Пролетер доминираше кај помладите пионери на Државното џудо првенство

На Државното првенство во џудо за помлади пионери натпреварувачите на Пролетер доминираа на шампионските позииции, освоија 10 први места, но загрижувачки е што кај пионерките во четири категории имаше само по една џудистка.

Првенството се одржа во Кавадарци изминатиов викенд.

Ipon.mk

print