Презентација на шампионите од Кавадарци и Неготино на меморијалот „Александар Кузманов“ (ФОТО)

Викендов во Кавадрци и Неготино се одржа вториот меморијален презентациски турнир во чест на големиот вљубеник на боречките вештини и спортови Александар Кузманов.

„Ова беше втор турнир на кој се презентираа шампионите од Кавадраци и Неготино . Од догодина планираме да прерасене во профи борби. Јас како организатор и поранешен борец и улатаувам голема благодаронст на шамионите од Кавдарци и Неготино – Ѓорги Вучков и Димитар Ѓоргиев – трикратинот светски шампион“, вели еден од организаторите Тошо Атанасиев кој презентацијата ја организира со Гордана Кузманова.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...