Пред точно три години Мек Грегор дебитираше во УФЦ (ВИДЕО)

McGregor-vs.-Brimage

На вчерашен ден, пред три години почна нова ера на УФЦ, бидејќи на овој ден првпат во октагон влезе Конор Мек Грегор. Веќе на првите настапи даде до знаење со кого си имаат работа, по доаѓањето во најдобрата промоција во светот.

Првиот противник на Мек Грегор не му беше лесен, бидејќи Маркус Бримиџ веќе имаше име, кое го направи со многу добри борби, но против новата европска сензација не издржа ниту две минути. Мек Грегор работеше совршено и многу брзо го нокаутираше противникот. Оттаму започна се, а понатаму се е историја … Па можеби и иднина…

https://youtu.be/zGFcfSPek7M

print

Можеби ќе ви се допадне...