Предраг Петрески се искапи на – 17 степени! (ФОТО/ВИДЕО)

predrag-petreski-izleguva-od-rekata

Често пати читаме како федор Емилијанеко се искапил во ледени води, а денеска по традиција тоа го направи нашиот кунг фу мајстор Предраг Петрески со својот мал придружник прво се искапија во ладните води на Треска а потоа се извалкаа во снегот на -17 степени.

predrag-petreski-na-17

„Син ми Никола по трет пат се капи во ладните води на треска, а има само 11 години. Не се плаши од ладното и откако почна да се капи е поздрав“, вели Петрески.

Видеото може да го погледнете ОВДЕ.

predrag-petreski-vo-sneg-na-17

predrag-dete-vo-sneg-17

print

Можеби ќе ви се допадне...