Првата прес-конференција за УФЦ 229, односно на Хабиб и Мек Грегор е на 20 септември

Долгоочекуваната прес-конференција за настанот УФЦ 229 официјално е закажана и конечно Хабиб Нурмагомедов и Конор Мек Грегор ќе се соочат.

Ова ќе биде прва прес-конференција, при што Дана Вајт ветува барем уште една. Прес-конференцијата ќе се одржи на 20 септември во Њујорк и ќе биде само за медиуми и нема да има. Ќе започне на полноќ македонско време.

Ова е официјалната потврда од УФЦ.

https://twitter.com/ufc/status/1039936002809163776?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwgr%5E373939313b636f6e74726f6c&ref_url=https%3A%2F%2Fmma.bg%2Fnovini%2Fmma-novini%2Fofitsialno-parvata-preskonferentsia-za-ufc-229-e-na-20-septemvri

.

print