По повод 30 години на АК Пелистер се одржа семинар во Битола (ВИДЕО)

Aikido seminar vo Bitola 20.3.2016

По повод 30 години на Аикидо клубот Пелистер во Битола викендов што измина се одржа семинар од државаен карактер.

Antonio Momiroski vo bitola na seminar

Со семинарот раководеше мајсторот Ѓуро Илиќ. Покрај тоа имаше и погање за појаси.

Ipon.mk/В. Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...