Познати четвртфиналните парови на Белатор Гран при (ВИДЕО)

Првиот четвртфинален пар е Федор Емелијаненко (36-5-1 НЦ) и Френк Мир (18-11).

Рајан Бадер (24-5), актуелнiot шампион во полутeшка категорија би требало да се бори со Рој Нелсон (23-14), Каел Сонен (30-15-1) со Квинтон Џексон (37-12) и Мет Митрион (12-5 ) со Мухамед Лоуел (21-6-1 НЦ).

Деталниот распоред за натпревари ќе биде доплонително објавен.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...