Пожарникарите Келебиќ и Цветковски со „Stayin’ Alive“ по стапките на Стипе Миочиќ (ВИДЕО)

Nenad Kelebik pozarnikar potpren

Нашите пожарникари, пардон, каратисти репрезентативци добро денсаат на „Stayin’ Alive“ од Би џиз, Ненад Келебиќ од Цветан Димов и Иво Цветковски од Металург.

Ivo Cvetkovski pozarnikar

Можеби ќе ги фати мајата нашите репрезентативци и ќе станат славни како америкаснко-хрватскиот пожраникар Стипе Миочиќ, колј стана светски првак во тешка категорија на УФЦ.

Nenad kelebik pozarnika so crevo

Всушност, промотивното видео е на скопските пожарникари, каде што работат нашите карате репрезентативци, е направено за време на нивниот тренинг за интервенција при критични ситуации организиран од страна на LinkAcross Macedonia.

Во позадина, симболично, оди Stayin’ Alive.

Ipon.mk/В. Д.

print