Подготовките за Европското шотокан првенство продолжуваат во Гевгелија

Во сабота Македонската шотокан академија ги продолжува подготовките за Европското шотокан првенство во Скопје од 1 до 3 ноември во малата сала на „Борис Трајковски“.

Овој пат домаќин на заедничкиот тренинг е сенсеи Живко Аврамов од Гевгелија, Тренингот ќе се одржи во салата „26 Април“ од 11 до 13 часот.

Досега заеднички тренинзи се одржаа во Скопје и Гостивар.

print