Перо Антиќ со боречките мајстори Иле Ристески и Сотир Настоски на концерт на Дино Мерлин (ВИДЕО)

Ile, Soti i pero

Мајстори на својот спорт се собраа на едно место во Охрид.

Не беше во прашање спорстки натпревар од боречките вештини или од колективните спортови, туку прославениот кикбоксер Иле Ристески, мајсторот на борешките вештини од Струга, Сотир Соти Настоски и најголемиот Перо Антиќ, прославениот македонски кошаркар кој настапуваше и во НБА за Аталнта Хоукс, а сега за турскиот Фенербахче, пееја во еден глас на концертот на Дино Мерлин.

Dino Merlin vo vozduh

Перо Антиќ во последно време се повеќе се интересира за боречките вештини, посебно за кикбоксот. Сотир и Иле се потсетија колку ѕвезди од шоу бизнисот ги побарале нивните услуги.

Ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...