Патот на девојките од Прилеп до вицешампионската титула на Светското првенство (ВИДЕО)

Bunkai na SP za srebro na kata timot

Патот на девојките од Прилеп до сребрениот медал на Светското првенство за кадети, јуниори и јуниори 21 во Џакарта, Индонезија. Според многу стручни мислења, ова беше изведба за шампионска титула.

Погледнете ги сите изведби на нашиот репрезентативен состав во борбата за златен медал:

https://youtu.be/RZRstWTsn_k

print