Патот до УФЦ 242: АКА и дагестанската ДНК

Остануваат уште 17 дена до УФЦ 242, што ќе се одржи на 7 септември во Абу Даби. Хабиб Нурмагомедов и неговите соборци сериозно се подготвуваат за претстојните борби во Обединетите Арапски Емирати. Погледите ќе бидат насочени кон нив и сите во салата ќе ги поддржат. Хабиб ќе го брани статусот на непоразен и неоспорна титула на лесна категорија против Дастин Пориер.

Неговиот пријател и соборец Ислам Махачев ќе се бори против Дејви Рамос. Зубаир Тухугов, кој исто така е дел од неговиот тим, ќе се бори со Лерон Марфи.

Еве уште две епизоди за да се покаже како дагестанците го подготвуваат на патот за Абу Даби:

print