Паркер го загрижи Џошуа со обвинувањата за допинг (ВИДЕО)

Џозеф Паркер го загрижи Ентони Џошуа со обвинувањата за употреба на анаболни стероиди. Во интервјутото новозеландскиот боксер не ја пропушти можноста да го зајаде својот иден соперник за импресивниот физички игзлед. Нивниот меч е кон крајот на март и е за три од светските титули во тешка категорија.

https://twitter.com/anthonyfjoshua/status/955194108599046144?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sportal.bg%2Fnews.php%3Fnews%3D705012

„Обидот да ме загрижи, е крунисан со успех. Јас сум отворен за анти-допинг службите. Тие знаат каде се наоѓам во одреден период. Можат да не проверат кога сакаат. По таквото барање на Паркер на мене ме ни останува избор, освен да излезам на средба во рингот против Џозеф, за да нема сомневање кој е посилен“, изјави Ентони Џошуа.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...