Пакијао завршните подоготвки за мечот со Бредли ги прави во Лос Анџелес

mani i fredi rouc

Мани Пакијао ќе продолжи со подготовките во Лос Анџелес за последниот меч во кариерата. Филипинската боксерска ѕвезда денеска ќе слета во градот на ангелите, каде ќе тренира во салата на тренерор Фреди Роуч – „Вајлд карден џим“.

Пакијао ќе се сретне Тимоти Бредли за  еден месец во нивната трета средба, како шампиони.

„Направивме сериозен камп во Филипините. Како и секогаш, Мани секогаш е понапред од планираното во однос на кондицијата. Тој е многу мотивиран. Вистинската работа започнува во понеделник. Ќе направиме одлични спаринзи“, рече Фреди Роуч.

https://youtu.be/hVx0LciESLk

print