Ова го може само Моника Стефановска (ФОТО)

Моника Стефановска од Макпетрол и репрезентативка на Македонија во карате покажува дека добро ги поминала подготовките во Маврово. Во тоа може да се уверите од приложената фотографија.

Стефановска демнстрира еластичност и балнас при изведбата на вертикална шпага, како некогаш големата лизгачка ѕвезда Катерина Вит. Ова е добар показател дека годинава може да очекуваме добри резултати од нејзе.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...