Нурмагомедов: Конор не може да издржи 25 минути во кафезот

Хабиб Нурмагомедов исто така упати сериозни закани кон својот противник, Конор Мек Грегор пред нивната средба на 6 октомври на УФЦ 229.

„Може да зборува колку што сака. Знам, го сака тоа. Поважно е што ќе се случи откако ќе се затвори вратата на 6 октомври. Ќе го смачкам. Најпрво ќе го уморам и ќе го направам да изгледа лошо. Мислам дека не може да издрже 25 минути во кафезот. Можеби мисли дека ќе ме нокаутира, но ќе видиме дали ќе успее“, рече Нурмагомедов.

print

Можеби ќе ви се допадне...