Нокаутот на Чингиз Алазов со висок удар на Тај бокс манија (ВИДЕО)

На крајот на јануари во Торино се одржа традиционалната приредба Тај бокс манија.

Организаторите објави снимки од борбите меѓу Чингиз Алазов и Карима Алус. 24-годишниот Белорускин го нокаутира противникот со висок удар (хај кик) во првата рунда.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...