Новите сопственици пуштија жестока реклама за УФЦ 205 (ВИДЕО)

ufc-205-slika-konor-alvarez

УФЦ 205 ќе биде првиот настан организиран од страна на новите сопственици на најголемата ММА организација во светот.

Шампионот во перо категорија Конор Мек Грегор ќе се обиде да влезе во историјата, обидувајќи истовремено да се закити со две титули. На него ќе му се спротистави шампионот во лесната категорија, Еди Алварез.

Рекламата што беше пуштена вчера, вклучува и некои од култните удари на двајцата борци, за кои се надеваме дека ќе се разгоропадат како и секогаш и ќе направат атрактивен дуел, за кој ќе се зборува долго.

https://youtu.be/1VTvoae8gpc

print