Нина Ансароф го честиташе 4 јули: Гордост е да го претставувате ова знаме!

Среќен 4-ти (јули) на сите! Мноу повеќе од гордост е да го претставувате ова знаме!

Така напиша УФЦ воинката Нина Ансароф на својата ФБ страница. Таа има македонско потекло и цели да стане светска првенка во најмоќната ММА организација

Нина високо го крева американското знаме, бидејќи таму живее, но на нејзиниот стомак засекогаш е истетовирано македонското знаме, за да покаже од каде е и на кој народ му припаѓа.

Тоа се гордост и достоинство на една спортистка која и респект за двете татковини!

Ipon.mk

print