Ник Дијаз ја коментираше ситуацијата со УСАДА

Ник Дијаз не се борел од 2015 година по поразот со одлука на судиите од Андерсон Силва, но исходот беше променет во неодлучена, бидејќи и двајцата не го поминаа допинг тестот.

Откако вчера стана јасно дека се договорил со УСАДА, а едногодишната казна му истекува на 19 април.

Дијаз (26-9) одлучи своето мислење да го каже на социјалните мрежи, за тоа што се случило – иако само со една реченица:

https://www.instagram.com/p/BhbEkFOjis3/?utm_source=ig_embed

.

print

Можеби ќе ви се допадне...