Никола Источки дебитираше во ММА со победа (ФОТО)

Никола Источки завчера дебитираше во ММА водите на „ММА фајт најт 2019“ во Кичево, почнувајќи ја професионалната кариера со победа над Томислав Белиќ во категоријата до 85 кг.

Голема заслуга за победата на Никола има неговиот тренер во Игор ММА од Битола, Александар Петковски – Аки.

Ipon.mk

print