Никогаш не свртувајте грб – нокаут од Раџадамнерн (ВИДЕО)

Познато е дека борец за време на борбата не би смеел да му врти грб на противникот.

Откако заврши на подот со чистење и потоа прими удар со нога, Паккалек Тор.Лаксонг за време на натпреварот на стадионот Раџадамнерн во Бангкок токму тоа  го направи, му го сврте грбот на противник Чанасуек Кор.Кумпанарт.

Чанасуек ја казни неговата невнимателност и го разнесе со лактот.

NEVER EVER TURN YOUR BACK!

NEVER EVER TURN YOUR BACK!Chanasuek Kor.Kumpanart knocking out Pakkalek Tor.Laksong, Rajadamnern Stadium, 6.9.17.

Geplaatst door MuayTies op woensdag 6 september 2017

.

print

Можеби ќе ви се допадне...