Нејт Дијаз се враќа во УФЦ овој викенд, но во аголот на Крон Грејси

Нејт Дијаз се враќа на настан на УФЦ, но нема да се бори. Дијаз ќе биде во аголот на Крон Грејси, кој овој виккенд ќе дебитира во УФЦ против Алекс Касерес, а битката меѓу Нгану е Веласкез е главна на УФЦ на ЕСПН. Веста за враќање на Нејт ја сподели Жилберт Мелендез, близок пријател на браќата Дијаз.

Крон Грејси има скор 4-0 ММА и сите победи со сабмишн.

print