Ненад Панов втор и најдобар странски борач во Перник – Бугарија

Борачот на Балканец Ненад Панов во категорија до 52 килограми го освои второто место и е прогласен за најдобар странски борач на Меѓународниот турнир во борење грчко-римски стил „Иво Ангелов“ во организација на КБ Мињор-Перник (Бугарија).

Екипата ќе замине во Петрич, каде што во сабота ќе настапи на турнир во слободен стил.

Ipon.mk

print