НЕВЕРОЈАТНО: Дождот не го спречи за 9 секунди да ги нокаутира и противникот и рингот! (ВИДЕО)

vaso-bakocevic

Во соседна Србија се организираше Бушидо ФЦ турнир, кој се одржа на отворено и доста лоши временски услови. Цело време вренеше силен дожд.

Пред да биде прекинат турнирот поради лошото време, Црногорецот Васо Бакочевиќ успеа за девет секунди да го нокаутира противникот, но и да го урне рингот.

https://youtu.be/JtEmkafvb_o

print

Можеби ќе ви се допадне...