На 5 мај „Комплете винг чун комбат“ во Скопје

На 5 мај во Скопје на терените на ФК Работнички (кај кафе барот Романса) ќе се одржи 4-от традиционален винг чун турнир „Комплете винг чун комабат“.

Организаторите истакнуваат дека ова спортско натпреварување произлегува од Македонија и очекуваат публиката да биде во поголем број.

print