На 24 мај ќе се одржи трет турнир на Комплет винг чун комбат

На 24 мај ќе се одржи трет турнир на Комплет винг чун комбат кај салата на Работнички со почеток во 11 часот.

Натпреварот е во три дисциплини:

Cross arm chi sao ( sparring)
Dragon pole ( sparrong)
Demonstracion

print