Најснаодливиот судија во борењето (ВИДЕО)

Ваков судија бо борењето не сте виделе.

Ова се случио на меч во борење грчко-римски стил во средно школо во САД. Судијата светски мега цар.

https://www.instagram.com/p/BbndIk0haQf/

.

print

Можеби ќе ви се допадне...