Најсилната и најубавата во светот – Гета Беча во посета на најдобрите во Магнус (ФОТО)

Една од најсилните и најубавите жени во светот, Гета Беча, беше во друштво на тренерот по фитнес и боди билдинг Дејан Митровски  – Урко и Бобан Ѓоровски, пртеседател на Бодибилдинг фитнес федерацијата на Македонија.

Гета Беча е од Косово и првак на Европа, Арнолд класик Европа, Дјамонд купот на Милано и на неодамна завршеното Светско првенство (IFBB WORLD FITNESS CHAMPIONSHIPS) во Франција стана светски првак во категоријата велнес бикини.

Беча беше во посета на најдобриот центар за фитнес, бодибилдинг и боречки спортови Магнус. Најдобрите разменуваат искуства со најодбрите.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...